Kärsämedia tarjoaa monipuolisesti viestinnän palveluita keskittyen sisällöntuotantoon.

KÄRSÄMEDIA

Kärsämedia on kahden viestinnän alan ammattilaisen perustama viestintä- ja mediatoimisto.

Ajatuksenamme oli perustaa yritys, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman saman katon alta ilman välikäsiä ja alihankintaa.

Lähtokohtana työssämme ovat asiakkaan toivomukset ja tarpeet, joiden pohjalta suunnittelemme yksilölliset viestintäratkaisut.

Tärkeimmät tavoitteemme ovat luottamuksellisuus ja viimeistelty lopputulos, joista emme ole valmiita tinkimään.

Keskeisimpiä palveluitamme ovat valokuvaus, yritysilmeiden sekä esitteiden ja mainosmateriaalien suunnittelu, lehtijuttujen, tiedotusmateriaalien ja muiden tekstien työstäminen. Myös yksilöllisten nettisivujen suunnittelu ja ylläpito kuuluvat palveluihimme. Lisäksi teemme ääni- ja videotuotantoa.

 

Tiina Kuvaja

Toimittaja, valokuvaaja ja kuvittaja

YTM – UTA (visuaalinen journalismi)
HuK – JYU (journalistiikka)

Tiina Kuvaja

Valokuvaan, kirjoitan ja kuvitan ajatuksella sekä hyvällä maulla.

Vankka journalistinen kokemukseni on muodostunut vuosien aikana niin aikakaus- kuin sanomalehtityön parissa. Olen työskennellyt lehdissä toimittajana, kuvaajana ja kuvaavana toimittajana vuodesta 2007, joten voin toteuttaa joustavasti monenlaisia projekteja joko itsenäisesti tai työparin kanssa. Erikoisosaamisaluettani ovat etenkin reportaasit, henkilö- ja featurejutut sekä paikallisjournalismi.

Valokuvaamisesta minulla on kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Kuvaan sekä luonnonvalolla että studiossa. Liikuteltavan kuvausstudion avulla kuvaan paljon myös asiakkaiden tiloissa.

Henkilö- ja tuotekuvien lisäksi teen myös laajempia kuvakokonaisuuksia kuten reportaaseja sekä urheilu- ja tapahtumakuvausta. Lehtikuvauksen lisäksi kuvaan myös yrityksille markkinointitarkoituksiin.

Nykyisin kuvaamisen ohella myös opetan valokuvausta yhteistyössä Pirkan opiston kanssa.

Olen työskennellyt markkinointiviestinnän parissa noin kymmenen vuotta. Sisällöntuotannon lisäksi yritysilmeiden ja laajempien viestintäkokonaisuuksien suunnittelu kuuluvat olennaisesti osaamisalueeseeni.

Ammattitaitoni vahvana pohjana ovat Jyväskylän yliopiston journalistiikan (HuK) sekä Tampereen yliopiston visuaalisen journalismin (YTM) opinnot.

Portfoliooni voit tutustua nettisivuillani sekä Flickrissä.

LASSI KANGASMÄKI

Graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja audio engineer

Medianomi – TAMK Viestintä (ääni ja media)


Lassi Kangasmäki

Tärkeintä osaamisaluettani ovat valokuvaus, graafinen suunnittelu sekä äänisuunnittelu ja äänituotanto.

Järjestelmäkameralla kuvaamisesta minulla on kokemusta jo 1990-luvulta alkaen. Kuvaan paljon luontokuvia, erityisesti makroja, joita on myös julkaistu lehdissä. Minulla on lisäksi hyvä kokemus kuvankäsittelystä ja studiokuvaamisesta (henkilökuvat ja mainoskuvat yrityksille).

Graafisen suunnittelun parissa aloitin 2000-luvun alussa. Olen tehnyt pääasiassa yritysilmeisiin liittyviä suunnittelutöitä logoista esitteisiin ja lehtimainoksiin.

Teen myös äänituotantoa, aina äänittämisestä miksaamiseen ja masterointiin studiossani. Käytössäni on laadukas valikoima soittimia, vahvistimia, studiolaitteita ja mikrofoneja sekä äänittämiseen että äänisuunnitteluun. Lisäksi olen perehtynyt studiolaitteiden sekä kitaraefektien rakentamiseen ja huoltamiseen.

Koulutuspohjaa on erityisesti graafiseen suunnitteluun ja äänituotantoon sekä äänisuunnitteluun liittyen Tampereen ammattikorkeakoulusta vuosilta 2004 ja 2008-2012.